Kerstlokalen, Zondag 17 december 2023

Kunst voor iedereen in combinatie met de “Because We Carry” actie. Wegens het succes van vorig jaar opent Kunstlokalen ook dit jaar in kerstsfeer haar poort voor andere regionale kunstenaars en het publiek onder de naam Kerstlokalen. Dit jaar vindt het plaats op 17 december in het sfeervolle atelier-gebouw aan de Marsweg.

Naast het werk en de ateliers van de vier vaste Kunstlokalen-ondernemers Eefje Dekker, Carla Nederbragt, Linde Leijh en Nicolette Berendsen, zal er divers werk te zien zijn van de volgende speciale gastexposanten: Amely Toevank, Wijze Meisjes, Magdalena Krol, Nutshell kids, Loulou Avenue, Paul Willemsen, Sophia de Vries, Tineke Labrujère, Hester Guldie en Nina Veluwenkamp,. Prachtig divers werk ter inspiratie of als kerstcadeau. 

Enige jonge kunstenaars verkopen kerstkaarten en er is een speciale catering in kerstsfeer!
Dit jaar heeft Kunstlokalen ervoor gekozen om dit evenement te combineren met de bijzondere actie van Because We Carry , een actie om
rugzakjes te vullen voor kinderen, die op de vlucht zijn. Kunstlokalen is hiervoor een inzamel-locatie Zutphen t/m zondag 17 december 17.00 uur. Doe mee aan deze actie.

Kerstlokalen bij Kunstlokalen

Marsweg 118, Zutphen

Zondag 17 dec 2023, 11-17 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *